Andorra Telecom millora les prestacions per als mòbils de prepagament

Telèfon mòbil amb aplicacions de xarxes socials
Telèfon mòbil amb aplicacions de xarxes socials (arxiu)

Andorra Telecom millorarà, a partir del pròxim dissabte, 22 de juny, el contingut de les tarifes de la telefonia mòbil de prepagament, afegint més dades i minuts a les dues opcions disponibles en aquesta modalitat. D’aquesta manera, la Tarifa S que fins ara tenia 1GB i 20 minuts de trucades per 9 euros al mes, passa a tenir 3GB i 40 minuts per 10 euros mensuals. Per la seva banda, la Tarifa M que tenia 3GB i 60 minuts per 19 euros passa a tenir 12GB i 100 minuts per 20 euros al mes.

Pel que fa als serveis complementaris, l’operadora millora la gestió de la connectivitat tant a Andorra com en roaming. Així, el servei de Dades Extra, que es podrà adquirir en cas d’exhaurir les dades incloses en la tarifa i que fins ara només estava disponible per a clients de telefonia mòbil de contracte, s’habilitarà també per a clients de prepagament.

Per la seva banda, el servei de Roaming Diari de Dades per a targetes de prepagament s’actualitzarà amb les mateixes característiques que el que tenen disponible els clients de contracte, passant de 300MB per 2 euros a 1GB per 3 euros.

Andorra Telecom té actualment al voltant de 31.000 targetes de prepagament que es podran beneficiar d’aquestes millores.

[do_widget id=category-posts-pro-64]