Andorra Telecom ha lliurat aquest dilluns la recaptació corresponent dels números de telèfon 120 a Unicef i 121 a Càritas Andorrana. Les dues línies solidàries han permès les entitats recaptar un total de 2.805 euros, que es destinaran a programes socials en marxa al Bhutan i Andorra.

La campanya de Nadal, a benefici de Càritas Andorrana, ha permès els infants parlar amb el Pare Noel, els Reis Mags o el Tió trucant al número 121. Els 1.957 euros recaptats es destinaran al projecte d’Atenció Primària que desenvolupa aquesta entitat.

El programa d’Atenció Primària de Càritas Andorrana és un servei d’acollida, d’escolta, d’orientació i d’acompanyament de la persona. Inclou totes aquelles accions que tenen com a finalitat acollir les persones que s’adrecen a Càritas en busca d’ajuda. El programa té com a finalitat atendre les necessitats com l’alimentació, l’habitatge, la salut, la roba, la soledat o el desarrelament, intentant afavorir la seva autonomia i promovent les seves capacitats.

El número 120 és el telèfon cedit a Unicef en virtut del conveni signat amb Andorra Telecom. Al llarg del 2017 s’han ingressat gràcies a les trucades solidaries un total de 848 euros que aniran destinats al programa per millora l’accés una educació inclusiva dels infants amb discapacitat al Bhutan.

Amb aquesta aportació es podran proporcionar serveis com rampes i banys dissenyats per a infants amb discapacitat a les escoles del programa, formar, com a mínim, 100 mestres per poder donar una educació de qualitat als infants amb discapacitat o treballar per canviar les normes socials negatives i l’estigma relacionat amb les persones amb discapacitat, un primer pas per lluitar contra la discriminació que pateixen.

Inés Martí, responsable de Premsa, Esdeveniments i RSC d’Andorra Telecom, ha lliurat els xecs a la directora d’Unicef Andorra, Marta Alberch, i la vicepresidenta de Càritas Andorra, Canòlich Baró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada