Andorra Telecom llança el Forfet Roaming Espanya diari

Nou  pas d’Andorra Telecom per reduir el cost del roaming. Si el passat juliol es van rebaixar notablement les tarifes en itinerància a Europa, ara es llença un forfet diari per Espanya, que suposa un nou avantatge.

Aquest forfet diari s’ha preparat en funció del servei que el client vulgui usar. Si fa dades des de Espanya, s’activarà el Forfet Roaming de dades que té un cost d’1,5 euros i dóna dret a un consum de 100 MB. Si fa o rep un trucada estant a Espanya, se li activa el Forfet Roaming de veu, amb el mateix cost d’1,5 euros, i que cobreix fins a 60 minuts de trucades telefòniques.

El client pot contractar el Forfet Roaming Espanya directament a l’agència comercial o al servei d’atenció telefònica, al 115. El forfet s’activa automàticament a partir del moment en què se’n fa ús i s’esgota a les 23:59 hores del dia en qüestió. Un cop superat el llindar del 80% de les dades del forfet, s’envia un avís viSMS. El forfet es renova automàticament quan s’esgota el consum inclòs.Amb les tarifes convencionals en itinerància, els 1,5 euros donen dret a 30MB al dia en el cas de les dades i 2 trucades de 2 minuts en el de veu.

La creació del forfet és la segona acció comercial d’Andorra Telecom per incrementar la competitivitat del roaming out aquest 2016. El juliol es van presentar les noves tarifes, que han comportat un espectacular increment del consum de dades del 2.358% així com un augment del nombre d’usuaris que fan servir la itinerància en els seus desplaçaments. Aquella nova graella va suposar una reducció d’entre el 95 i el 99% del cost de les dades, del 30% de les trucades telefòniques i del 20% dels SMS.

El Forfet Roaming Espanya ha estat presentat aquest dimartspel director de Negociació Estratègica d’Andorra Telecom, Carles Casadevall. Casadevall ha assenyalat la necessitat de crear productes que s’adaptin a les necessitats dels usuaris i, de manera particular, que afavoreixin el consum de dades i la connectivitat. En aquest sentit, ha recordat el creixement exponencial que han experimentat les connexions arran de la darrera rebaixa de tarifes.

La reducció dels preus ha estat possible gràcies als acords assolits en el darrer any amb operadors de més de 25 països europeus que han permès incloure en l’anomenada zona 1 la totalitat dels països de la UE i Suïssa, exceptuant Xipre, Estònia, Islàndia, Letònia, Liechtenstein, Lituània i Eslovènia. Els nous convenis han suposat que s’unifiqui pràcticament tots els països d’Europa en una única zona i que es redueixi sensiblement el preu pel client d’Andorra Telecom.