Andorra Telecom licita l’estructura de l’edifici The Cloud

El Consell d’Administració dona llum verda al concurs d’àmbit nacional “claus en mà”. Les empreses constructores disposaran d’un termini de 12 setmanes per presentar les seves ofertes.
Andorra la Vella, 27 de març del 2018

El Consell d’Administració d’Andorra Telecom ha aprovat aquest dimarts la licitació de la fase 3 del projecte de construcció de l’edifici The Cloud. Es tracta d’un concurs nacional restringit a les empreses constructores del país ja sigui amb ofertes individuals o que concorrin com a Unió Temporal d’Empreses (UTE).

La fase 3 preveu la construcció dels fonaments, de l’estructura i les instal·lacions tècniques de l’edifici The Cloud. Igualment, s’hi inclou la construcció de la plaça pública i dels entorns. Aquest part de l’obra serà finançada pel Comú d’Andorra la Vella en virtut del conveni entre les dues parts.

La licitació s’efectua amb al modalitat de claus en mà, que preveu el lliurament de l’obra a un preu tancat. Les empreses constructores disposaran de 12 setmanes per presentar les ofertes al concurs mentre que l’adjudicació es farà durant el mes de juliol.

Les dues primeres fases del projecte han consistit en la desconstrucció de l’edifici de l’antiga caserna de bombers i de l’edifici administratiu d’Andorra Telecom. La quarta fase, que preveu els acabats interiors, s’iniciarà durant el desenvolupament de la fase 3 amb l’objectiu que les dues acabin simultàniament el desembre del 2020.

L’empresa adjudicatària de l’obra haurà de seguir la certificació internacional Leed Or que preveu que en totes les fases del projecte, des de la construcció fins a la gestió, se segueixin uns criteris estrictes per garantir la sostenibilitat i el mínim impacte sobre l’entorn i els veïns.

1 comentari

  1. Ja veurem,sortosament….

Comments are closed.