andorra-telecom

Andorra Telecom va invertir 27,3 milions durant el 2015 L’operadora de telecomunicacions publica la memòria de l’exercici amb les grans xifres, les polítiques de diversificació, la rebaixa de tarifes i els esdeveniments organitzats durant l’any Andorra la Vella, 6 d’octubre del 2016 Andorra Telecom ha publicat aquest dijous dia 6 a la seva pàgina web la memòria corresponent a l’any 2015, un document que repassa les grans xifres i projectes desenvolupats per l’operadora de telecomunicacions el passat exercici. Andorra Telecom va tancar l’any amb un resultat de 32’4 milions d’euros i una xifra global de negoci de 98,6 milions, el que representa un increment del 8,8 per cent respecte el 2014, un augment derivat dels ingressos per itinerància, que van ascendir a 43,6 milions d’euros. Les inversions tenen un pes destacat en els comptes de l’any 2015 assolint un volum de 27,3 milions d’euros.

Destaquen dos projectes plurianuals com són la nova plataforma de telefonia fixa d’última generació, en procés d’implantació actualment, i el canvi del node d’accés a la fibra òptica, tancat el primer semestre d’aquest 2016. A nivell de xarxa física cal assenyalar el nou enllaç a través d’Ariège Télécom, que amplia la capacitat de la xarxa i la securitza, i el desdoblament total del camí de fibra fins el pas de la Casa, passant per Grau Roig, Cortals d’Encamp, Engolasters i la Comella.

També s’han intensificat les accions per al desplegament de la nova tecnologia de serveis mòbils 4G –LTE- i el reforç i densificació de la xarxa 3G en els centres urbans i zones turístiques de referència. El bon comportament del negoci derivat del roaming ha anat en paral·lel als esforços de la companyia per diversificar la seva activitat. El nou marc legal d’Andorra Telecom ha possibilitat la internacionalització de l’activitat i l’establiment de noves aliances estratègiques, com és l’acord amb l’empresa MST que ha permès l’obertura del contact center internacional ESPIC.

Des de la perspectiva de l’activitat tradicional d’Andorra Telecom el 2015 ha estat marcat per la rebaixa de tarifes amb l’aplicació de la tarifa plana de veu, dades i sms; la creació del paquet Òptima que aglutina
televisió fixa, internet i televisió al mòbil i que comporta un descompte del 20 per cent en aquest darrer servei. Igualment, cal destacar la rebaixa del preu del gigabyte de dades.

La memòria repassa igualment els esdeveniments organitzats per la companyia –Saló del Videojoc, Fòrum Empresa o la First Lego League de robòtica, entre d’altres- així com les activitats en què Andorra Telecom actua com a soci tecnològic.

La memòria, que inclou imatges i vídeo, es consultable en la web d’Andorra Telecom en l’enllaç: http://www.andorratelecom.ad/memoria/

(Text: Andorra Telecom)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada