Andorra Telecom ha millorat ja el 70% de les instal·lacions de fibra òptica

Andorra Telecom ha millorat ja el 70% de les instal·lacions de fibra òptica. Des d’aquest any, està duent a terme el projecte per millorar-ne el servei. En total ha de canviar 35.000 equips, de les llars i empreses dels seus clients. Un equip d’instal·ladors de la companyia és l’encarregat de dur a terme la substitució.

Possiblement ja hagueu rebut la visita de tècnics d’Andorra Telecom, per canviar-vos la caixa de fibra òptica. I si no és el cas, ho faran abans que acabi l’any. Ja s’han fet 25.000 substitucions, el 70% del total. Falta Ordino, Canillo i el Pas de la Casa. El nou equip millora la velocitat de la xarxa i les prestacions ofertes.

Un teleoperador es posa en contacte amb el client per informar-li de tot el procés. L’hora la proposa la companyia, per evitar el mínim d’incidències ja que el tall pot afectar també a veïns de la zona. El procés és senzill i dura al voltant de 20 minuts. Durant aquest temps el client no té Internet ni pot fer trucades.

Andorra Telecom destina gairebé una cinquantena de treballadors per fer els canvis de les terminals a tot el país, entre els instal·ladors, l’oficina tècnica i el ‘call center’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.