Andorra Telecom duplica els gigues de les tarifes amb roaming durant l’estiu

Andorra Telecom millorarà de manera ostensible les seves tarifes de mòbil durant els mesos de juliol i agost. La primera mesura que aplicarà serà duplicar les dades incloses en les tarifes amb roaming inclòs (tarifa “M” i superiors). D’aquesta manera, els usuaris del servei de telefonia mòbil que tinguin una d’aquestes tarifes podran ferne un ús més intensiu durant aquest estiu. Cal destacar, a més, que la meitat de les dades que inclouen aquestes tarifes es poden fer en roaming a Espanya, França i Portugal (la tarifa XXL permet utilitzar-les a tota la Unió Europea, Turquia i Estats Units) i, per tant, permetran que els usuaris puguin connectar-se sense preocupacions durant les vacances.

Segons Carles Casadevall, portaveu d’Andorra Telecom, aquestes accions aportaran una “millora substancial de l’experiència d’usuari durant l’estiu. Poder marxar de vacances oblidant-te de buscar wifi serà una realitat aquest estiu”. A més, Casadevall ha animat als usuaris de tarifes inferiors a passar-se a una tarifa amb roaming inclòs: “Amb aquesta acció volem animar als usuaris a tastar el roaming inclòs, encara que sigui només pels mesos de vacances, ja que aporta una gran comoditat quan surts d’Andorra”

D’altra banda, les dades extra per Andorra que es poden contractar quan un usuari esgota les que té incloses en la seva tarifa tindran un descompte del 50% durant aquests dos mesos. Així, es podrà contractar 200 “megues” de dades extra per 1,05€ i 1 “giga” per 4,70€.

Finalment, els “kits” inicials de targetes de prepagament passen dels 30€ als 15€, reduint la barrera d’entrada que suposava un preu més elevat. Amb aquesta acció es pretén incentivar la compra d’aquest producte per part dels visitants d’Andorra, que podran adquirir els “kits” a aquest preu tant a les agències comercials de la companyia com a l’oficina de turisme de la Rotonda (Andorra la vella).