Andorra Telecom convoca un concurs per dissenyar la samarreta del 4t Saló del videojoc

Sota l’eslògan Juga amb ritme!, el 4t Saló del videojoc i Internet comença a caminar amb la convocatòria d’un concurs per a dissenyar la samarreta del certamen. Andorra Telecom ha fet una crida a través de les xarxes per rebre propostes amb qualsevol tipus de temàtica relacionada amb el món dels videojocs o de la música i que hauran de contenir el lema d’aquesta quarta edició i la frase VideoGame Party 2013. La data límit per enviar els dissenys és el 28 de gener.

L’elecció de la samarreta del 4t saló del videojoc i Internet d’Andorra Telecom es farà a través d’un sorteig. Així ho ha anunciat la parapública a través de les xarxes socials, on ha indicat que el guanyador s’endurà una Sony PS Vita wi-fi.

El disseny ha d’incorporar l’eslògan Juga amb ritme! i la frase VideoGame Party 2013 i ha d’estar relacionat amb el món dels videojocs o de la música.

Les bases del concurs indiquen que s’han de presentar dissenys per adaptar en fons blanc i en magenta, ja que només es podran utilitzar els colors magenta, negre i blanc. Aquests s’imprimiran per la part davantera de la samarreta.

Les propostes s’han de fer arribar en format electrònic (mapa de bits, gif, jpg o png) en alta resolució fins al 28 de gener a l’adreça comunicació@andorratelecom.ad amb l’assumpte al Concurs disseny samarreta. El lliurament del premi es farà durant la celebració del saló, que tindrà lloc del 15 al 17 de febrer.

TOTES LES NOTÍCIES