som televisio 1

Ahir es va activar la nova oferta de programació de Som Televisió que permetrà disposar de més canals.Andorra Telecom espera que el servei de televisió es normalitzi durant la jornada d´avui. Ahir es va activar la nova oferta de programació de Som Televisió que permetrà disposar de més canals.

Els problemes s´han succeït des d´ahir i a aquesta hora el servei no està funcionant a ple rendiment a causa, segons fonts de l´empresa, de la complexitat que requereix la reubicació dels nous canals.

Andorra Telecom està informant els seus abonats a través de Twitter i Facebook. Les anomalies afecten, sobretot, als canals a partir del 200, que són els canals dels packs d´esports.

Tot i això les mateixes fonts asseguraven que aquesta tarda estarà restrablert el servei. Andorra Telecom recorda que per tal d´activar aquesta oferta és necessari apagar i encentre el descodificador, desconnectant-lo del corrent. També cal especificar que el material gravat al disc dur del descodificador quedarà esborrat i serà irrecuperable. La nova actualització, que permetrà disposar de més canals, passa a anomenar-se Movistar Plus Familiar. D´altra banda Movistar Plus continua les negociacions per retransmetre la Champions League.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada