Andorra Telecom celebra el Dia Internacional de les Noies a les TIC

Andorra Telecom celebra avui 26 d’abril, el Dia Internacional de les Noies a les TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions). Una data amb la que es pretén animar a les joves estudiants de secundària a escollir una carrera en el camp de les TIC.

Aquesta iniciativa ha estat promoguda per la ITU (l’Organisme Internacional de les Telecomunicacions), precisament amb les mateixes intencions i considerant de vital importància el paper de la dona en aquest sector empresarial.

Aquest dia és celebrat per multinacionals de tot el món i cal destacar el paper que desenvolupen organitzacions com la NASA.

Andorra Telecom s’adhereix aquest 2012 a la celebració d’aquesta diada amb la preparació d’esdeveniments relacionats. Volem que enginyeres i joves preuniversitàries, intercanviïn experiències perquè puguin conèixer de primera mà, els apassionants reptes i el satisfactori que resulta dedicar-se a les tecnologies de la informació i les comunicacions.

És per això que, en les properes setmanes, en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, es realitzaran xerrades amb alumnes de secundària, per tal que coneguin de primera mà, què suposa dedicar-se a un sector tecnològic i apassionant com el de les telecomunicacions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.