wifiDes del desplegament de la xarxa wi-fi d’Andorra Telecom a l’eix comercial d’avinguda Meritxell i Carlemany, uns 26.000 dispositius s’hi han connectat i uns 400 usuaris han pagat per poder accedir lliurement a totes les aplicacions i continguts. Segons el director d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, són ‘pocs’ els usuaris que han deixat les seves dades i que han volgut accedir als serveis de pagament. Nadal ha admès al programa Ara i aquí de RNA que en el primer mes d’implantació van trobar problemes tècnics que permetien l’accés obert a continguts i aplicacions que no eren de turisme i que ‘costa que el turista percebi que en aquest espai hi ha accés a wi-fi’.

Andorra Telecom calcula que s’han acumulat uns 26.000 mòbils que han estat utilitzant la xarxa wi-fi instal·lada a l’eix comercial. D’aquests, menys d’un 10% han deixat les seves dades i uns 300 o 400 han accedit als continguts de pagament.

El director de la parapública, Jordi Nadal, ha admès que, sobretot les dues darreres dades representen un volum poc important.

Pel que fa a la tecnologia 4G, Nadal ha indicat que tenen previst implantar-la a finals del 2014 perquè cal acabar de resoldre els problemes amb el roaming i perquè suposa una inversió elevada d’un milió d’euros per als 400 usuaris del Principat que calculen que ara mateix disposen d’aquesta tecnologia als seus mòbils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada