congres-turismeLes noves tecnologies han estat les protagonistes en la segona jornada del Congrés mundial de turisme de neu i muntanya. Andorra Turisme ha aprofitat per presentar als congressistes el projecte d´smart country que s´està implantant. En aquest sentit el director d´Andorra Telecom ha anunciat canvis immiments a la xarxa Andorra Wi-Fi. També s´està treballant amb les estacions d´esquí per coordinar els serveis mòbils que s´ofereixen a pistes.

Les conferències d´aquest matí s’han centrat en la importància de tenir internet a la muntanya i les possibilitats que les aplicacions mòbils ofereixen al turisme. Un camp en què Andorra Turisme i Andorra Telecom treballen des de fa mesos amb el projecte d´smart country. Un dels pilars n’és la xarxa Andorra Wi-Fi. El director d´Andorra Telecom, Jordi Nadal, ha anunciat canvis imminents en aquest servei. En una primera fase se simplificarà el registre per accedir-hi, de manera que no s’haurà de donar cap dada i serà molt més senzill. I, en una segona fase, Nadal ha explicat que s’evolucionarà per fer una xarxa Andorra Wi-Fi més gran.

Nadal també s´ha referit als contactes amb les estacions d´esquí per fer compatible els projectes de la parapública amb les xarxes Wi-Fi que ja tenen els camps de neu. Treballen per encaixar propostes de manera que totes les parts surtin guanyant.

La jornada d´aquest matí també ha posat en relleu la importància que les aplicacions mòbils dels operadors turístics tinguin valor afegit i que els llocs web siguin adaptables als dispositius mòbils, ja que pràcticament la meitat dels usuaris accedeixen a internet des d´aquests dispositius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada