SFG

Andorra ha acollit avui la segona reunió de l’equip de treball del projecte Entrepyr 2 en el marc del projecte de la Unió Europea POCTEFA (Programa operatiu de cooperació transfronterera Espanya-França-Andorra).

Mitjançant aquest projecte s’elaborarà una pàgina web que integrarà tots els refugis de muntanya guardats dels Pirineus i permetrà als excursionistes escollir i dissenyar-se diferents rutes de muntanya. En total s’inclouran 78 refugis guardats inclosos els 4 d’Andorra: de l’Illa, Juclà, Sorteny i Comapedrosa.

L’Entrepyr 2 evoluciona respecte al projecte actualment en marxa Entrepyr 1 que no inclou els refugis del Principat i que només proposa 4 itineraris.

Han participat a la reunió d’avui representants del Govern, del Consell General d’Aran, del Govern d’Aragó, de la Federació aragonesa de muntanyisme, de la Federació de clubs alpins de França, del Parc Natural dels Pirineus, i de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. També hi ha assistit un representant de la Universitat Paul Sabatier UT3 de Tolosa del Llenguadoc, centre que confeccionarà l’observatori socioeconòmic dels usuaris d’aquests refugis.

La 1a reunió d’aquest equip de treball va tenir lloc el mes de gener a Viella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada