Andorra s’incorpora al circuit Gran Fondo Family

Andorra s’incorpora al circuit Gran Fondo Family amb una jornada de competició que tindrà lloc el diumenge 22 de juliol.

Aquesta nova prova esportiva neix gràcies a l’aposta realitzada per Andorra Turisme i Branding Gestió Esportiva, la filial andorrana de l’empresa espanyola Win Sports Factory.

En aquest sentit, es tracta d’una competició que pren el relleu als Andorra Outdoor Games, un esdeveniment esportiu que proposava tres disciplines esportives: triatló, curses de trail run i bicicleta de muntanya.

Donada la tendència general a la baixa de practicants de triatló i l’elevat nombre de proves de trail run al país i tenint en compte l´augment d’aficionats a la bicicleta de muntanya, s’ha decidit centrar esforços en el ciclisme tot terreny.

Andorra és un país amb una tradició arrelada de ciclisme no només per les diferents competicions esportives de primer nivell internacional que acull –com per exemple, La Vuelta Espanya, el Tour de França, la Copa del Món de BTT o les marxes cicloturistes- sinó també, pel gran número de practicants i equips professionals que s´entrenen en els diferents ports de muntanya del Principat.

 

Aposta per la bicicleta de muntanya

La Gran Fondo Family està integrada per la Gran Fondo Priorat, la Gran Fondo La Mussara i la Gran Fondo San Sebastián. Enguany, s’hi afegeix la primera edició de la Gran Fondo Andorra que tindrà lloc a la cota 2.000 de Naturlandia.

La prova ofereix dos itineraris diferents, la Gran Fondo amb 90 quilòmetres de distància i amb desnivell positiu de 2.900 metres i la Medio Fondo de 50 quilòmetres i 1.900 metres de desnivell positiu.

L’objectiu d´inscrits en aquesta primera edició és arribar als 1.300 ciclistes, una xifra que es preveu que augmenti un 15% en properes edicions.
Aquesta marxa cicloturista té com a objectiu compartir una experiència esportiva entre els practicants d´aquest esport, gaudir d´un entorn natural únic i disposar de serveis premium, tal i com tenen els ciclistes professionals, com ara assistència tècnica, avituallaments durant i al final de la cursa i rentat de bicicletes.

Igual que es fa en la resta de proves del circuit, es proposarà un mallot oficial que serà un element distintiu que vestirà a tots els participants. Per aquest motiu es presentaran tres propostes de dissenys diferents que es penjaran a les xarxes socials de la Gran Fondo Family on els usuaris podran votar el que més els agradi fins el proper 26 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.