Andorra se suma, el 21 de juny, al Dia Internacional del Ioga

Andorra se suma, el 21 de juny, al Dia Internacional del Ioga
Imatge d’arxiu d’un grup de persones practicant ioga

L’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar l’any 2014 instituir, el dia 21 de juny, com a Dia Internacional del Ioga. Per aquest motiu Andorra se sumarà a aquesta diada amb una Màster Class de Ioga que tindrà lloc el mateix dimarts 21 de juny, a les 20.00 hores, a la Placa del Poble d’ Andorra la Vella. Enguany el lema és “Ioga per la pau i harmonia de la humanitat”.

És una trobada gratuïta i oberta a tothom amb la finalitat de sumar-s’hi com a país per vuitè any consecutiu a totes les celebracions que tindran lloc arreu de món, per compartir aprenentatge, coneixements i experiències vers el ioga. La iniciativa està impulsada pel Ministeri de Ioga i Ayurveda del Govern de l’Índia juntament amb l’Organització de les Nacions Unides (ONU).

A Andorra l’organització de l’esdeveniment va a càrrec de l’Associació Indi Resident a Andorra “INDIRA” i l’Associació de Ioga Clàssic d’Andorra “AICA”, amb el suport del Govern d’Andorra, així com la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella.

L’acte, començarà a les 20.00 hores amb una presentació oficial del Dia Internacional de Ioga acompanyada d’una classe magistral  acompanyada per una bona representació de les diferents escoles de ioga del país.

 

TOTES LES NOTÍCIES