vivandAndorra se suma un any més al Black Friday que tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de novembre. Es tracta d’una campanya que va néixer als Estats Units i que, mica en mica, va agafant força a diferents països europeus i suposa el tret de la sortida a la campanya de compres de cara a les festes de Nadal.

A Andorra, els comerços, que així ho desitgin, proposaran descomptes i ofertes durant tres dies del cap de setmana. Seran els propis establiments comercials els que fixaran el percentatge de reducció a aplicar i també els productes que estan inclosos en aquesta promoció especial.

Amb l´objectiu de donar a conèixer la celebració del Black Friday a Andorra s´engegarà una campanya de comunicació específica per aquest esdeveniment i s´articularà en diferents mitjans de premsa escrita de Catalunya i de les ciutats franceses de Toulouse, Perpignan i Montpellier.

L’acció es centra sobretot als mercats de proximitat. Aquesta acció pretén captar el turista que acudeix al Principat atret per l´àmplia oferta comercial i que vol avançar-se a les compres nadalenques.

Foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada