cues 1
Durant les festes de Nadal han entrat a Andorra prop de 190.000 vehicles, una xifra lleugerament superior a la del mateix període de l´any passat. S´ha incrementat l´entrada de vehicles per la frontera espanyola i ha baixat el trànsit provinent de França, que va tenir els accessos tancats per problemes meteorològics durant dies.
 
Entre el 23 de desembre i la jornada de Reis, Andorra va registrar l´entrada de 188.000 vehicles, xifra que suposa el 0,8% més que en les anteriors festes nadalenques. Tres de cada de deu vehicles, aproximadament, van venir al país des de França, dada que suposa una disminució del 5% respecte del període anterior.
 
L’entrada de vehicles per Espanya va créixer més d’un 3% i va provocar llargues cues durant diversos dies. En un cas, el passat 2 de gener, les retencions van arribar als quinze quilòmetres. Pel que fa a Andorra, els moments més complicats es van produir per la baixada de pistes dels esquiadors.
 
Tant el comerç com el sector hoteler han fet un balanç agredolç d’aquests dies festius ja que asseguren que hi ha hagut més gent però s’ha fet menys despesa, circumstància que atribueixen al descens dels visitants russos.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada