Andorra promou l’oferta turística d’estiu a la fira FITUR de Madrid

fiturAndorra assisteix al certamen de FITUR, que té lloc a la capital espanyola del 28 de gener a l´1 de febrer, per donar a conèixer l’oferta d´estiu i iniciar la comercialització de les entrades de l’espectacle Storia del Cirque du Soleil.

Durant aquests dies, el Principat aprofita per recordar que és una destinació turística durant tot l’any i que, a part de la temporada de neu, disposa d´una oferta d´activitats de lleure i culturals durant l´estiu. Per tal de reforçar aquest missatge, la comunicació es centra en explicar els diferents esdeveniments esportius – l´Ultratrail, l´Andorra Outdoor Games, la Vuelta Espanya i els Campionats del Món de BTT i Trial- i culturals,  com ara Scalada STORIA del Cirque du Soleil- que tenen lloc a Andorra durant els mesos de juliol, agost i setembre. 

Amb la voluntat d’avançar en la comercialització de les entrades del Cirque du Soleil, també s’han iniciat els primers contactes amb els tour operadors per tancar acords sobre la distribució de les entrades. Per reforçar aquesta tasca, es repartiran uns 5.000 fulletons per informar sobre aquesta nova representació de la companyia canadenca en exclusiva per Andorra.

Durant aquesta jornada, també s´ha celebrat una reunió de treball entre una delegació andorrana i catalana encapçalada pel ministre en funcions de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp i el conseller d´Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, respectivament, per donar continuïtat al projecte de l´aeroport d´Andorra- La Seu d’Urgell i avaluar el potencial de futur d’aquesta infraestructura un cop obtinguda la llicència d’activitat comercial.

D’altra banda, per demà s´ha previst una trobada informal amb diferents mitjans esportius espanyols per intercanviar punts de vista sobre la Vuelta Espanya i el Campionat del Món de BTT i Trial on hi assistiran el ministre en funcions Francesc Camp; el director de la Vuelta Espanya, Javier Guillén; el ciclista Joaquim “Purito” Rodríguez; el president de Vallnord, David Baró i el biker, Cédric Gracia. 

En aquesta edició de FITUR, hi participen a més d´Andorra Turisme, sis cadenes hoteleres, Grandvalira, Vallnord, Caldea-Innú i també, com a novetat, l´Associació d’Agències de Viatges, representada per sis empreses locals ( Ski Serveis, Andorratours, Hotelbeds, Eventhalia, Paisatges Unió i Internova).  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.