Un any més, Andorra torna a participar a la fira de turisme de FITUR, una de les més importants d’Europa, amb l’objectiu de donar a conèixer els principals esdeveniments que tindran lloc al país al llarg del 2020.

Andorra Turisme, juntament amb els principals agents turístics del país, es citen a Madrid del 22 al 26 de gener.

Un dels atractius a l’estiu és el nou espectacle del Cirque du Soleil que tindrà lloc del 27 de juny al 26 de juliol. La fira ha servit per iniciar els contactes amb els agents turístics i així, començar a planificar la venda de les entrades que es realitzarà al públic en general a partir del mes d´abril.

Igual que en les dues últimes edicions, la música serà el fil conductor de la nova proposta artística del Cirque du Soleil que enguany es representarà a l´aparcament Valira i a l’aparcament de l’Illa Carlemany.

 

Esport estiu i hivern
Les competicions esportives que acull el Principat al llarg de l´any també estan ben presents a l´stand d´Andorra de FITUR amb un plafó de grans dimensions on s’hi detallen les principals competicions que es disputen al país. Entre elles, la Comapedrosa Race Cup (24-26 de gener), el Freeride World Tour (del 28 de febrer al 4 de març), la Total Fight Masters of Freestyle (del 26 de març al 4 d’abril) o la Copa del Món de Kilòmetre Llançat (de l´1 al 4 d´abril). Respecte a l’estiu, l’Spartan Race (13 de juny), la Copa del Món de BTT (del 16 al 21 de juny), l’Andorra Ultratrail (del 7 al 12 de juliol) la Volta als Ports (5 de juliol), la Mussara Andorra (19 de juliol) i la Purito (2 d´agost).

 

Innovació i sostenibilitat al Congrés de Neu
Canillo acollirà de l’11 al 13 de març l’11ª edició del Congrés Mundial de Neu i de Muntanya sota el títol “Turisme, innovació i sostenibilitat”. Les destinacions aprofiten avui en dia la tecnologia aplicada al desenvolupament turístic però també es centren en ser una destinació sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Diferents ponències i debats amb experts en la matèria posaran sobre la taula algunes solucions i experiències.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada