Andorra presentarà a Fitur el nou portal turístic per a viatgers

Andorra serà aquest any de nou al pavelló 4 de Fitur, on donarà a conèixer el seu renovat portal turístic adreçat a viatgers, que inclou tota l’oferta turística del país.
Segons informa el diari digital per a viatgers Expreso, a la nova web de Turisme d’Andorra els viatgers poden planificar el seu viatge amb les diferents aplicacions i serveis, i també resoldre qualsevol dubte a través dels perfils d’Andorra a les xarxes socials, integrades en aquest portal.

Una altra de les novetats que presenta Andorra aquest any a la Fira Internacional de Turisme de Madrid és el nou espai wellness del centre termolúdic de Caldea. Es tracta d’un complex de més de 12.000 metres quadrats destinats a realitzar tractaments i sessions específiques de bellesa.

També els esdeveniments esportius són aquest any protagonistes a Andorra, especialment en els mesos d’estiu, en què el país acull el Campionat del Món de Trial, previst per al mes de juny, l’Andorra Triatló i la Copa del Món de BTT, ambdós el juliol, i la ruta cicloturista, per al mes de setembre.

Text: Expreso

TOTES LES NOTÍCIES