Andorra presenta els projectes d’energies renovables a Perpinyà

Una delegació andorrana, integrada per representants del Ministeri d’Afers Exteriors, del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibiltat, d’Actua i de la Cambra de Comerç s’ha desplaçat aquest dijous, 8 de març del 2018, a la localitat francesa de Perpinyà per presentar, a la seu de la Cambra de Comerç d’aquesta localitat francesa, les oportunitats de negoci a Andorra i els diferents projectes que s’estan impulsant al país en l’àmbit de les noves tecnologies, les energies renovables i l’agricultura.

La jornada ha estat inaugurada per Thomas Garcia, President de la Commissió d’Afers Internacionals de la CCI Pyrénées-Orientales, i s’ha presentat el projecte transfronterer CCI Pirineus Med, finançat pel programa europeu Poctefa, a càrrec de Françoise Delcasso, responsable de projecte de la Cci Pyrénées-Orientales.

En el decurs de l’acte, organitzat per la CCI PirineusMed, el tècnic d’Actua, Carles Aleix, ha explicat l’estratègia de l’agència de promoció econòmica d’Andorra per atraure inversió estrangera i per diversificar l’economia andorrana. El cap de l’Agència de l’energia i del canvi climàtic, Carles Miquel i el director d’Agricultura, Landry Riba han presentat els àmbits d’actuació dels seus departaments respectius. L’acte ha finalitzat amb la celebració de més de 70 reunions bilaterals entre representants francesos i andorrans.