Andorra, present a la 30a Setmana del llibre en català

El 8 de setembre, com a complement i per fer conèixer la celebració de la Festa nacional d’Andorra, es preveu decorar l’estand d’Andorra i oferir un petit obsequi a totes les Meritxells que s’identifiquin al mateix estand, durant tot el dia.

El Departament de Cultura del Govern comunica que participarà per primera vegada en la 30a Setmana del llibre en català, que tindrà lloc del 7 al 16 de setembre del 2012 a Barcelona a l’avinguda de la Catedral. La Setmana del llibre en català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes que apropen al lector les seves publicacions en català. En trobareu més informació a www.lasetmana.cat.

Els objectius de la presència d’Andorra a la Setmana són aixoplugar els editors andorrans, presentar les publicacions que directament o indirectament s’han fet per encàrrec o amb suport institucional i exposar, d’aquesta manera, una mostra del ventall cultural del Principat. Els editors del país, els escriptors, i les entitats i institucions que tenen producció editorial podran vendre les seves obres en el mateix estand, donant un relleu especial a les darreres novetats. El Govern vol així donar suport a la promoció exterior dels diferents actors culturals andorrans, en la mateixa línia del recentment anunciat arxiu virtual d’artistes i artesans d’Andorra (AND’art).

Llista d’editors participants:

Publicacions del Govern d’Andorra – 17 títols

Consell General – 10 títols

Institut d’Estudis Andorrans – 6 títols

Editorial Andorra – 23 títols

Editorial Límits – 21 títols

Edicions del Diari d’Andorra – 13 títols

2 + 1 editors (Alfred Llahí) – 4 títols

Anm editors – 2 títols

Molines Patrimonis – 3 títols

Diari Bondia – 1 títol (Servi de Senma, de Xavier Maymó)

Societat Andorrana de Ciències – 5 títols

Col·lectiu Portella – 4 revistes

D’altra banda, s’han contactat els editors catalans que han publicat obres d’autors andorrans per poder-ne disposar. Així doncs, Editorial Columna, Pagès editors, Meteora i Editorial Aire ens deixaran llibres d’autors andorrans perquè els venguem a la nostra caseta, i hi seran representats els autors Albert Villaró, Albert Salvadó, Teresa Colom, Antoni Morell, Fèlix Canet, Àlvar Valls, Caterina Guerrero i Montserrat Marfany.

S’oferiran en total uns 150 títols incloent-hi algun material amb un format diferent del llibre, com la revista Portella i algunes litografies de Sant Jordi que edita Àgora Cultural cada any.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.