Andorra podria tenir aviat un nou reclam turístic basat en l’experiència dels túnels de vent

tunel-vent-2El vicepresident executiu de la comissió de Relacions Institucionals i Internacionals de la CEA, Pere Augé, ha penjat al seu compte de Facebook un interessant anunci. La possibilitat que un nou projecte d´oci basat en els túnels de vent s´instal·li al país.

L’anunci que ha fet a les xarxes socials Pere Augé, vicepresident executiu de la comissió de Relacions Institucionals i Internacionals de la CEA, s’emmarca en el procés d’obertura econòmica. Segons assegura, el projecte complementaria l’oferta turistica i d’oci del país i podria ser una realitat ben aviat. Un projecte del qual ja es va parlar fa uns mesos, però que, ara mateix, podria estar encarant la fase final, fins i tot, amb la ubicació definitiva decidida.

Basat en els túnels de vent, que s´ubicarien a diferents ciutats europees, la idea és que Andorra aculli un dels més importants. De fet, al vídeo promocional penjat a Youtube, al qual Augé fa referència en el seu post, ja s´apunta que el Principat sigui una de les seus d´aquesta instal·lació lúdica. El túnel de vent és un simulador de caiguda lliure, que permet gaudir de les sensacions que es tenen en saltar d’un avió a quatre mil metres d’altura sense cap tipus de risc.