La delegació andorrana formada pel coordinador nacional davant l’OMS, Josep Romagosa i la cap d’Àrea de Promoció, Prevenció i Vigilància de la Salut, Rosa Vidal, han participat en la Conferència de les Parts de l’Organització Mundial de la Salut del Conveni marc pel Control del Tabac (CMCT), de la qual Andorra n’és Estat observador.

La reunió se celebra de l’1 al 6 d’octubre, centrada en l’elaboració d’un marc estratègic, a mitjà termini, sobre les mesures que les parts han d’adoptar en els següents cinc anys en compliment del conveni esmentat. De la mateixa manera, els diferents països, podran presentar els avenços i reptes, en l’àmbit global, per a l’aplicació del Conveni marc.

La Conferència té com a objectiu impulsar una aplicació més àmplia del Conveni, en aspectes relacionats al desenvolupament sostenible, la lluita contra el canvi climàtic i la defensa dels drets humans, incloent-hi-lo d’aquesta manera com a objectiu a l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

Durant l’estada a Ginebra, la delegació andorrana té previstes diverses reunions, entre elles amb la cap del secretariat del Conveni marc pel Control del Tabac de l’OMS, Vera Luiza Da Costa e Silva, per traslladar-li el treball que s’està duent a terme a Andorra en relació a l’adhesió al Conveni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada