unesco Els joves andorrans Joao de Melo i Laura Solsona participen al 8e Fòrum dels Joves de la UNESCO que té lloc des de dimarts i fins avui dijous a la seu de la UNESCO a París, com a representants dels joves del Principat d’Andorra.

El 8è Fòrum dels Joves de la UNESCO reuneix a joves delegats de més de 150 Estats membres de la UNESCO, personalitats de renom i joves amb un recorregut exemplar, participants de la societat civil i representants de les Nacions Unides sota el tema global “Joventut i inclusió social: compromís cívic, diàleg i desenvolupament de competències”.

Els participants debaten i intercanvien opinions sobre els reptes als quals s’enfronten els joves de tots els continents i fan una revisió dels principals objectius dels programes de la Organització per la joventut, per verificar la seva pertinença i reforçar la seva eficàcia. Els joves tenen també l’oportunitat de presentar les seves recomanacions als estats membres de la UNESCO durant la 37ª Conferència General de la Organització, que tindrà lloc del 5 al 20 de novembre.

A més, en aquesta 8a edició del Fòrum dels Joves, el Ministeri d’Afers Exteriors ha subvencionat el viatge i l’estada de la jove representant de la República Dominicana per tal que pugui participar activament al Fòrum. Els joves andorrans i la jove de Dominicana han intercanviat les seves experiències i han conviscut durant la durada del Fòrum.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada