moute

El secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerqueda, ha participat aquest dimecres a la reunió de la Comissió Nacional Antidopatge, celebrada a l’edifici administratiu del Govern. A la reunió anual s’ha informat dels controls realitzats l’any passat, que van arribar a un total de 39, així com del fet que en cap dels casos es va detectar cap situació de dopatge.

D’altra banda, la previsió per aquest exercici 2014 és la de realitzar fins a un total de 44 controls. Aquesta xifra de controls es troba “dins la normalitat” per un país de les dimensions d’Andorra, segons ha explicat el secretari d’Estat d’Esports, que ha destacat també que l’objectiu dels controls és “educar la gent que la droga i el dopatge no es bo per l’esport”.

Per tal de continuar conscienciant sobre la necessitat d’evitar el dopatge en l’esport, Cerqueda ha informat d’una acció que es durà a terme en el marc de la Cursa del Dia de l’Esport per a Tothom i que consistirà en la introducció a la samarreta del logo de l’Agència Mundial Antidopatge. A més, durant el dia de la cursa també es regalaran bidons d’aigua amb el mateix missatge.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada