La desaparició de la itinerància a Europa, a partir del 2017, tindrà limitacions per evitar els abusos dels clients, segons la proposta de la Comissió Euuropea. A Andorra, però, no hi haurà canvis i els ciutadans tindran les mateixes tarifes d’itinerància actuals. Unes tarifes que Andorra Telecom ja ha reduït considerablement al juliol.

El 15 de juny del 2017 desapareixerà la itinerància a Europa, però ho farà amb limitacions. Segons la proposta de la Comissió Europea, la itinerància només serà gratuïta trenta dies seguits o noranta dies l´any. Unes limitacions que tenen el següent objectiu:

Nathalie Vandystadt, Portaveu de la Comissió Europea “El que hem fet és fixar unes regles per evitar els abusos dels clients”

A Andorra, però, en no formar part de la Unió Europea, no hi haurà canvis i, en principi, es mantindran les tarifes d´itinerància actuals, que ja s´han rebaixat considerablement des de l´1 de juliol. El director de Negociació Estratègica d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, no descarta adaptar-les encara més, més endavant.

Aquest any Andorra Telecom preveu ingressar uns 40 milions d´euros per itinerància. Una xifra que disminuirà un cop desaparegui. Això sí, progressivament, indica Casadevall.

La proposta de la Comissió Europea també preveu excepcions per als transfronterers, que tindran avantatges respecte de la resta de ciutadans que viuen en estats de la Unió Europea.

1 comentari

  1. Potser eliminar l’itinerancia a andorra suposa una despesa important per a Andorra Télécom però… quan presenten un projecte magnànim de caire futurista no sembla que vagin tan curts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada