L´estació d’autobusos disposarà aviat d´un nou aparcament. El comú d’Andorra la Vella tancarà un acord amb els propietaris d´un terreny adjacent que permetrà disposar d’espai per a uns 80 vehicles.

La nova instal·lació serà un primer pas per donar resposta a una de les demandes de les empreses que operen des de l´estació, ja que complementarà el projecte per construir un vial que enllaçarà la terminal amb el carrer Prat de la Creu, que preveu també l´ampliació de l´aparcament del centre històric en 180 places. 

El comú espera tancar l´acord amb els propietaris aviat i poder habilitar una zona que per la seva situació és ideal per donar servei als usuaris de l´estació. Des del sector de transport de passatgers es valora positivament la iniciativa. “Seria desitjable que, com abans millor, per la millora de la qualitat del servei de l’estació hi hagués un aparcament més a prop”, creu el president de la Cooperativa interurbana, Gabriel Dalleres.

La nova instal·lació permetrà pal·liar una de les mancances que segons les empreses pateix l´estació com és la falta d´espais destinats als clients per aparcar. Pel que fa al projecte d’ampliació de l’aparcament del centre històric i de la construcció d´un nou vial, s´iniciaran durant aquest any i es preveu que s’acabin el 2019.

2 comentaris

  1. Tota la raó!!! Mencionar q tampoc fiquen la calefaccio i vas congelat i la simpatía oblidada a casa, además q aprenguin a parlar el català correctament, q es penòs

  2. el que seria desitjable SENYOR DE LA COOPERATIVA INTERURBANA és que oferissiu un millor servei de línies regulars als vostres ciutadans, colla de pocavergonyes. Cada any pujeu els preus del bus i cada any oferiu pitjor servei, els busos passen a l’hora que els hi dona la gana, cada matí tens una bronca amb un xòfer per lo simpàtics que són, sense contar les vegades que estàs adins del bus i vas pensant en tot lo que no li has dit a la teva familia perquè penses que allà t’hi quedes… i tot acaba amb una vumitera (conducció temerària es quedaria curt). I desprès tens les vegades que passen 3 busos de cop, i els cops que et deixen allà tirat congelant-te perquè han volgut passar 10 minuts abans… Ah! això sí, un altre puto aparcament per no haver de arrossegar 100 metres les putes maletes amb rodes, però un bus regular i amb preu decent al Pas de la casa? pa queeeeeee, pa que, aquells pobres desgraciats ja s’ho faran allà adalt. VERGONYA!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada