bopaEl Comú d’Andorra la Vella té pendents de cobrament 54.462 euros per infraccions en matèria de circulació. Així ho ha publicat aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) en un edicte en què es posa en relleu que aquesta quantitat correspon a un total de 440 sancions.

Andorra la Vella té registrades un total de 440 sancions en matèria de circulació per un import de 54.462 euros. La sanció més elevada és de 498 euros i la més baixa és de 30 euros. A partir d’aquest dijous, les persones que apareixen a la llista tenen un termini de deu dies hàbils per presentar al·legacions.

 Sant Julià de Lòria té pendents de cobrament 4.158 euros

El BOPA també ha publicat aquest dimecres la relació de persones que presumptament han comès alguna infracció en matèria de circulació a Sant Julià de Lòria. Concretament, s’han constatat 182 infraccions per un valor de 4.158 euros. La més elevada és de 90,15 euros la més baixa de 12.02 euros. Les persones que apareixen a la llista tenen un període de trenta dies naturals a partir d’aquest dijous per presentar les al·legacions que considerin oportunes.

 10.962 euros per infraccions per excés de velocitat

La Policia també té pendents de cobrament 10.962 euros per infraccions relacionades amb l’excés de velocitat. Concretament s’han constatat 244 infraccions i les multes van dels 24 als 180 euros. En aquest cas, els infractors disposen de deu dies hàbils per presentar al·legacions si ho consideren oportú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada