comu andorra la vella

El Comú d’Andorra la Vella té pendents de cobrament 117.860 euros per infraccions en matèria de circulació. Així apareix publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) en un edicte en el qual es posa en relleu que amb el recàrrec del 20% aquesta xifra ascendeix fins als 141.432 euros.

Davant la impossibilitat de notificar-ho personalment als infractors, el BOPA publica aquest dimecres el llistat amb prop de 900 infraccions en matèria de circulació que sumen un import de 117.860 euros, als quals si s’hi suma el 20% de recàrrec augmenten fins als 141.432 euros.

A partir d’aquest dijous, les persones que apareixen a la llista poden presentar al·legacions en el termini de deu dies hàbils. Si la persona denunciada no formula al·legacions ni abona la sanció en el termini de deu dies a comptar de l’endemà de la notificació de la denúncia, es considerarà resolt l’expedient i notificada la resolució sense necessitat de dictar resolució expressa.

Durant el mes següent a comptar de la data de notificació de la resolució, en el cas que s’imposi una sanció, la persona denunciada podrà efectuar el pagament de la sanció de forma voluntària i sense reducció en el seu import.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada