El Comú d’Andorra la Vella ha fet públic un llistat amb 1.058 infractors al codi de circulació i a les normes comunals d’estacionament, davant la impossibilitat de notificar-los-hi personalment. L’edicte, que apareix al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) d’aquest dimecres, detalla els noms dels infractors i la quantitat de la sanció, que en conjunt ascendeix a 60.976 euros. Les sancions van des dels sis euros fins als 721.

A partir d’aquest dijous, els infractors que ho considerin oportú poden presentar al·legacions en un termini de deu dies hàbils i serà la Junta de Govern qui dicti la resolució pertinent. Si la persona denunciada no formula al·legacions ni abona la sanció en el termini de deu dies a comptar de l’endemà de la notificació de la denúncia, es considerarà resolt l’expedient i notificada la resolució. Durant el mes següent, en el cas que s’imposi una sanció, la persona denunciada podrà efectuar el pagament de forma voluntària i sense reducció en el seu import.

En el cas que no s’hagin presentat al·legacions, el termini d’un mes es computarà a partir de la finalització del termini de presentació d’al·legacions. Transcorregut aquest termini es procedirà a l’execució forçosa de la sanció aplicant un recàrrec únic del 20%. La resolució, ja sigui expressa o tàcita, pot ser recorreguda en alçada davant del Govern en el termini de tretze dies hàbils.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada