Durant el proper cap de setmana, per tercer any consecutiu, a Andorra la Vella començaran les animacions de carrer organitzades per l’Àrea de Promoció Econòmica, en plena col·laboració amb l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella, de l’Associació de Comerciants i Propietaris de l’avinguda Meritxell, l’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres i de Fener Boulevard, incloses en la programació “És Nadal, és Andorra la Vella”.

Dissabte 5 de desembre, de les 18.00 a les 21.00 hores, el Pare Noel serà a l’entorn de la Pista de Gel de la plaça Rebés i es passejarà per diversos carrers del Centre Històric, on saludarà els infants i els atraurà cap a la bústia lluminosa situada al carrer de la Llacuna. A partir de les 18.30 hores, els personatges per a infants, el Piolet i la Vileta, visitaran el carrer Bonaventura Riberaygua i les travesseres. A les 19.30 hores, tots els carrers de la zona comercial de Prada Ramon seran recorreguts per l’espectacle itinerant “El Cotxe de l’Amor”.

El diumenge 6 de desembre, entre les 18.30 hores i les 22.00 hores, hi haurà espectacles i animacions infantils, música en viu al Centre Històric i una cercavila a l’avinguda Meritxell.

A les 18.30 hores, a la plaça de la Rotonda s’hi desenvoluparà  l’espectacle infantil “Gerry Christmas”, ofert per l’Associació de Comerciants i Propietaris de l’Avinguda Meritxell. A Fener Boulevard el Piolet i la Violeta es fotografiaran i jugaran amb els infants.

Al Centre Històric, a les 19.00 hores, hi haurà música en viu al Roc dels Escolls. A les 19.30 hores arrencarà del carrer de la Unió una cercavila, amb xanquers i animacions, que recorrerà tota l’avinguda Meritxell. A la plaça Guillemó, a les 20.30 hores començarà una actuació musical que durarà fins a les 22.00 hores.

Dilluns, 7 de desembre, a les 18.30 hores, a la plaça de la Rotonda s’hi representarà un espectacle infantil “Contes de Nadal”, ofert per l’Associació de Comerciants i Propietaris de l’Avinguda Meritxell.

A les 19.00 hores, al Fener Boulevard hi haurà l’actuació del Cor de Rock d’Encamp i alhora, el Roc dels Escolls acollirà una actuació musical en viu.

A partir de les 19.30 hores la companyia Dell’Arte efectuarà una cercavila que seguirà tota l’avinguda Meritxell, des del carrer de la Unió fins a la plaça Rebés, protagonitzada per nina gegant, de 5 metres alçaria i 4 metres d’amplada, abillada amb roba d’època.

A les 20.30 hores, a la plaça Guillemó hi haurà més música en viu a càrrec d’un conjunt del país.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada