El Comú d’Andorra la Vella se suma, avui, als actes de celebració del Dia internacional de la infància promogut per l’UNICEF, i del 30è aniversari de la Declaració de la Convenció dels Drets dels infants, amb diferents activitats que tenen per objectiu conscienciar sobre els drets i necessitats dels infants de tot el món.

Així doncs, el departament de Social s’adhereix a la campanya Go Blue, per la qual cosa els nadons i infants de les escoles bressol Conxita Mora Jordana i Santa Coloma es vesteixen avui de color blau, i també s’ha demanat a les famílies que escriguin en uns espais adaptats a les entrades del centre els seus desitjos en relació a la infància.

Al casal d’infants El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma els darrers dies han treballat dinàmiques per treballar les diferències que pateixen els infants en funció del lloc on viuen i relacionar-les amb els drets dels infants i la importància que es respectin. Com a culminació, aquesta tarda faran dinàmiques a través de dibuixos, còmics i murals conjunts.

D’altra banda, les escoles artístiques de La Llacuna se sumen també durant la tarda a la commemoració traslladant al vestíbul del centre cultural algunes classes. Hi haurà, doncs, actuacions musicals dels alumnes de l’Institut de Música i coreografies per part de l’Aula de dansa. Els alumnes de l’Escola d’art faran un taller de plàstica dedicat a l’astronomia amb els qual els infants faran un viatge espacial per conèixer el sistema solar i explorar l’Univers a la recerca d’un nou planeta on poder viure, amb l’objectiu de treballar, a més de la tècnica artística, valors com la igualtat i el respecte.

Una festa pels drets dels infants adreçada als joves

D’altra banda, el servei de Joventut ha organitzat per al divendres de la setmana vinent a la tarda, és a dir el 29 de novembre, la Festa pels drets dels Infants al 360ºExtrem. L’activitat, que és gratuïta i s’adreça a tots els joves que tinguin el Carnet de La Central, inclou 45 minuts de pràctica de freestyle, jumping i skate park al recinte i un posterior berenar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada