Andorra la Vella s’adhereix al Programa de la Seguretat Viària de les Nacions Unides

El proppassat dia 26 d’abril, la Parròquia d’Andorra la Vella es va adherir oficialment a la Segona Setmana Global de la Seguretat en Carretera de la Nacions Unides – Second United Nations Global Road Safety Week -, a través del Servei de Cases Pairals de la Conselleria de Social, en associació amb la Unitat d’Educació Viària de la Conselleria de Circulació.

En ocasió d’aquest esdeveniment, tot enseguint i complementant la programació anyal de les múltiples formacions i les demostracions teatralitzades destinades als infants de les escoles de la Parròquia, del dilluns 6 al diumenge 12 de maig 2013, s’ha planificat un seguit d’activitats.

Setmana amb 12 activitats centrades en l’Educació Viària

Al Circuit d’Educació Viària del Cedre hi realitzaran pràctiques alumnes de diverses classes de l’Escola Espanyola d’una parròquia veïna i infants de maternal de dues aules de l’Escola Francesa de Santa Coloma i els alumnes d’una classe del Col·legi Janer.

Membres de la Unitat d’Educació Viària es desplaçaran al Col·legi Sant Ermengol per efectuar-hi una sessió de pràctiques de circuit.

La Setmana de la Seguretat Viària a la Parròquia d’Andorra la Vella inclourà, a més, un acte oficial que inaugurarà la celebració, tres representacions teatralitzades del Viari Show d’Andorra la Vella, amb el lema “Salvem el vianant”, una Jornada de Portes Obertes a la qual s’hi ha convidat plegats pares amb nens de totes les escoles de la Parròquia, d’edats compreses entre els 4 i 8 anys, que són invitats a acudir-hi en grups de 15 persones, i finalment, per cloure aquesta Setmana promoguda per l’ONU, hi haurà un gran encontre nacional de Gent Gran, on s’hi representarà una mostra de sessions teatralitzades. En aquest encontre es retrà un homenatge a les padrines/actores de les Cases Pairals i a final de tarda hi haurà ball i se servirà un berenar de germanor.