El proppassat 26 d’abril, el Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella es va adherir oficialment a la Segona Setmana Global de la Seguretat en Carretera de la Nacions Unides – Second United Nations Global Road Safety Week -, a través del Servei de Cases Pairals de la Conselleria de Social, en associació amb la Unitat d’Educació Viària de la Conselleria de Circulació.

En aquesta ocasió, tot enseguint i complementant la programació anyal de les múltiples formacions i les demostracions teatralitzades d’educació viària per als infants de les escoles de la Parròquia, del 6 al 12 de maig 2013, s’ha planificat un ampli seguit d’activitats.

Setmana amb 12 activitats centrades en l’Educació Viària

Al Circuit d’Educació Viària del Cedre hi realitzaran pràctiques i formació alumnes de l’Escola Espanyola d’una parròquia veïna i infants de maternal de dues aules de l’Escola Francesa de Santa Coloma i els alumnes d’una classe del Col·legi Janer. Membres de la Unitat d’Educació Viària es desplaçaran al Col·legi Sant Ermengol per efectuar-hi una sessió de pràctiques de circuit.

La Setmana de la Seguretat Viària a la Parròquia d’Andorra la Vella inclourà, a més, un acte oficial que obrirà la celebració, quatre representacions teatralitzades del Viari Show d’Andorra la Vella, amb el lema “Salvem el vianant!”, una Jornada de Portes Obertes a la qual s’hi ha convidat pares amb nens de totes les escoles de la Parròquia, d’edats compreses entre els 4 i 8 anys, que són invitats a acudir-hi en grups de 15 persones. Per cloure aquesta Setmana promoguda per l’ONU, hi haurà un gran encontre nacional de Gent Gran, on s’hi representarà una mostra de sessions teatralitzades.

Es retrà un homenatge a les padrines/actores de les Cases Pairals i a final de tarda hi haurà ball de tarda i un berenar de germanor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada