Andorra la Vella reforçarà el servei de bus comunal amb més vehicles a les hores de més afluència

A les 7 i a les 8 h del matí hi haurà un bus més, que sortirà des de la Margineda cap al centre de la parròquia. Totes les línies ampliaran el servei de nit amb un vehicle a les 21.30 hores i es doblaran els serveis de les línies de Ciutat de Valls i la Margineda als migdies i a les tardes. Demà dilluns, 30 de setembre, comença la prova pilot.

El nou servei de bus comunal, que es va posar en marxa a principi de mes, es reforçarà amb més vehicles a les hores de màxima afluència de passatgers per respondre, així, a les demandes que els usuaris han fet arribar al Comú i a l’empresa concessionària. Es farà amb una prova pilot que començarà demà dilluns, 30 de setembre, i que durarà diverses setmanes.

Així doncs, els dies feiners la línia que surt de la Margineda en direcció al centre de la parròquia s’ampliarà amb un cotxe més a les primeres hores (a les 7 i a les 8 del matí) i també es doblaran els autobusos de les línies de Ciutat de Valls i la Margineda als migdies i a les tardes. Les tres línies, a més, ampliaran l’horari als vespres de dilluns a dissabte, amb una darrera sortida a les 21.30 hores (mitja hora més tard del que es feia fins ara).

Els caps de setmana i festius es mantindrà la freqüència de pas cada hora.

Un cop es valori el funcionament d’aquests reajustaments, i altres que es puguin implantar per a la millora del servei, el Comú establirà els horaris i recorreguts finals.

El nou servei de bus comunal ha implicat alguns canvis d’itineraris i punts de sortida de les línies, així com un increment de la freqüentació d’usuaris motivada, principalment, pels preus simbòlics dels bitllets i abonaments.

TOTES LES NOTÍCIES