Andorra la Vella reclama el futur recinte multifuncional projectat pel Govern


La cònsol major d’Andorra la Vella reivindica el futur recinte multifuncional per a la parròquia. Conxita Marsol considera que la gran acollida de públic i, sobretot, la complicitat de veïns i comerciants amb el Cirque du Soleil els darrers anys és el gran valedor de cara a escollir Andorra la Vella.

El futur del recinte multifuncional encara no està decidit, tot i això, Conxita Marsol ja ha mostrat la seva disposició a acollir aquesta infraestructura. Cal recordar que la cònsol ja va afirmar que Andorra la Vella també era favorable a acollir el casino. La presència del Circ du Soleil té un paper clau en la decisió, segons Marsol.

La gran quantitat de terrenys disponibles i les declaracions del ministre manifestant la vocació de fer-ho en un lloc cèntric són dos dels elements que fan que Marsol es mostri optimista de cara a acollir el recinte.

Al pressupost d’aquest any, ja està inclosa una partida d´un milió dos-cents cinquanta mil euros, per afrontar la creació d’aquest recinte, on es preveu que es realitzin concerts, trobades internacionals i altres espectacles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.