activitats-esportivesMoltes i diverses activitats esportives programades pel Departament d’Esports del Comú d’Andorra la Vella, per al curs escolar 2015-2016, amb l’organització conjunta i la participació de 33 entitats esportives de la Parròquia. Un conjunt de propostes esportives per a ciutadans de totes les edats.

Les primeres activitats d’aquest programa van començar el dilluns 1 de setembre 2015. Al llarg del mes de setembre s’ha anat iniciat les diferents activitats esportives. A partir del 15 de juny del 2016 van finalitzant fins al 30 de juny 2016.

 

Escoles Esportives:

31 propostes per a infants d’1 a 15 anys d’edat. Entre un mínim de 1500 i un màxim de 1750 infants. Cal remarcar que una activitat esportiva només es farà en temporada d’hivern ja que és d’esquí alpí. Hi participaran uns 200 infants.

Activitats per a joves i adults:

23 propostes esportives per a joves i adults de 16 a 60 anys d’edat. Entre un mínim de 650 i un màxim de 750 joves i adults.

Activitats per a sèniors:

4 propostes esportives per a persones majors de 60 anys. Entre un mínim de 75 i un màxim de 85 sèniors.

 

Es preveu una participació setmanal entre un mínim de 2200 i un màxim de 2600 esportistes

 

 

Novetats

S’ofereix una nova activitat per a la gent gran: CIRCUIT DINÀMIC.

Activitat física que es desenvolupa a la Sala Polivalent de la Plaça del Poble, els dilluns i dimecres de les 09.00 a les 10.00 hores, que s’adreça a persones de més de 60 anys d’edat.

 

Instal·lacions esportives per a les diferents activitats

Centre Esportiu dels Serradells

Sala Polivalent

Estadi Comunal

Camp de gespa del Col·legi Sant Ermengol

Instal·lacions esportives del Govern d’Andorra

Les pròpies de les entitats esportives

L’Escola de Natació així com la Natació Sincronitzada, per causa de les obres a la piscina olímpica del Centre Esportiu dels Serradells, desenvoluparan les activitats en diferents piscines del principat.

L’Escola de Natació utilitzarà la piscina del Lycée Comte de Foix i del Col·legi Sant Ermengol i l’Escola de Natació Sincronitzada emprerà les piscines del Lycée Comte de Foix, del Col·legi Sant Ermengol, del Centre Esportiu d’Ordino i del Palau de Gel de Canillo.

 

Punts d’informació:

A les instal·lacions esportives comunals i al Web corporatiu del Comú d’Andorra la Vella: www.comuandorra.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada