El Consell de Comú d’avui ha acordat convocar un concurs públic internacional per adjudicar el subministrament, en règim de lloguer i amb la possibilitat de compra, de dos espectacles de llum i so per a la campanya de Nadal per un termini de dos anys.

El túnel de llum i so, de 60 metres de longitud per 6 d’amplada i 5 d’alçada, se situarà a l’avinguda Meritxell a la zona propera a la plaça Rebés. Es programaran diverses sessions diàries d’un espectacle únic a la zona del sud de França i Catalunya. El conseller de Serveis Públics i Circulació, Miquel Canturri, ha explicat que “a la zona dels Pirineus i del nord d’Espanya no n’hi ha cap d’aquestes característiques” i que una exhibició com aquesta “pot aportar un atractiu important i convertir-se en un referent”. En aquest sentit, ha posat l’exemple de la ciutat espanyola de Màlaga, que des de 2014 gaudeix d’un espectacle de llum i so que atreu durant el període nadalenc centenars de milers de visitants.

El concurs que avui s’ha convocat també pretén contractar un atractiu turístic nou per la plaça de la Rotonda, que substituirà l’arbre blau dels desitjos de grans dimensions que hi havia fins ara. L’estructura de llum i so que es construeixi garantirà el pas de persones a peu al llarg del pas que comunica els dos extrems de la plaça, entre els carrers Prat de la Creu i Bonaventura Armengol.

Segons consta al plec de bases, en les dues instal·lacions s’usarà, exclusivament, tecnologia LED d’última generació. L’estimació del Comú per aquesta iniciativa de dinamització de l’eix comercial, tant del túnel de llum i so com del nou atractiu de la plaça de la Rotonda, és de 175.000 euros a l’any.

El Consell de Comú també ha adjudicat avui els treballs de remodelació del darrer tram de l’avinguda Meritxell que quedava pendent a l’UTE Locubsa-Treballs Públics Unitas SAU per un import de 2,6 milions d’euros. Les obres d’aquesta secció de l’avinguda, entre els carrers Bisbe Príncep Iglesias i el de les Canals, començaran el proper 9 d’abril i es preveu que finalitzin pràcticament al mateix temps que la resta de trams, a principi d’agost.

En finalitzar la sessió de Consell de Comú, les autoritats han visitat la nova escala d’emergència de Casa Comuna que s’ha construït els darrers mesos.

3 comentaris

 1. So it is a great advantage to be able to enjoy as
  numerous films as you can to obtain one of the most out of the subscription. Being able
  to see movies instantly permits this.

  The alternatives to watch flicks instantaneously are additionally provided when you lease motion pictures online
  at amazon.com, though their Unbox service and via iTunes.

  Flicks should be seen within a particular period of time under the conditions
  of these rentals. Neither amazon.com nor iTunes need a subscription or membership
  costs, though both solutions do require unique software program to watch the movies.

  Films can likewise be purchased outright in a download style at iTunes.

  Although extra pricey than rentals, these films can be watched whenever you
  such as.

 2. Algú pot dir-li al Comú que freni una “mica” amb les despeses? Que ja estem endeutats d’aquí a l’any 2050…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada