trobada-motosAquest cap de setmana, una delegació del Servei de Circulació del Comú d’Andorra la Vella es va desplaçar fins a la ciutat de Tortosa, per a representar-hi la institució, en la 4a trobada Internacional de Motocicletes de Policia i Vehicles d’Emergència. Hi va ser present el Conseller delegat de Circulació, Manuel Bal, acompanyat del Cap del Servei, Antoni Pujol, amb el sotsoficial Xavier Pérez i el caporal Robert Giménez.

En la trobada s’hi van aplegar més de 40 motocicletes dels diferents cossos de seguretat espanyols, com Policia Nacional, Guardia Civil, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Guàrdia Urbana, així com vehicles d’emergència de bombers i vàries ambulàncies, un grup de la Unitat Militar d’Emergència i un helicòpter de Salvament Marítim.

Tots els vehicles plegats van recórrer la ciutat i alguns carrers de diverses poblacions veïnes i s’hi va executar diferents exhibicions amb gossos ensinistrats i el simulacre d’un accident de trànsit, en el qual hi van intervenir membres de Policia Local, de Bombers i una ambulància d’una empresa andorrana. 

L’alcalde de la ciutat, Ferran Bel, i el regidor de Seguretat Pública, Alfred Ferré, van agrair públicament la participació dels cossos i, especialment, la del Servei de Circulació d’Andorra la Vella, que va ser obsequiat amb un present commemoratiu de la Trobada.

El Cap del Servei de Circulació va lliurar a l’inspector en cap de la policia local de Tortosa, Jesús Fernández, un quadre que inclou tots els escuts dels serveis de circulació del país i la insígnia nacional.

Per cloure la Trobada, els assistents van ser convidats a compartir una “musclada” i una “paella” a l’aire lliure, a la qual s’hi va sumar el Conseller de Comú Carles Torralba.

2 comentaris

  1. Volem donar les gràcies als participants de la #trobadaEmergències4: Policia de Circulació d’Andorra, UME. Bombers Tortosa, Ambulancies del Pirineu, Mossos d’Esquadra, Cnp Tortosa, Cnp Barcelona, Guardia civil Tortosa, Guardia civil Transit Benicarlo, Salvamento Marítimo,Policia Local d’Alcanyís, Policía Local L’Aldea, Policia Local Sant Jaume d’Enveja, Proteccio Civil Sant Jaume d’Enveja, Proteccio Civil Tortosa i Policia Local Tortosa.
    A tots ells i a més cossos d’emergències els esperem a la propera edició. Per a que la gent ens pugui coneixer millor i conegui millor les nostres feines.
    Moltes gràcies a tots

  2. Felicidades por participar en el encuentro. Todo esta correcto a falta de que varias ambulancias no fueron, tan solo una y también fue de Andorra, mas bien de Ambulancies del Pirineu. Fue un día estupendo con muchas actividades para los niños.

Comments are closed.