Andorra la Vella participa a Fitur per promocionar-hi el Centre de Congressos i l’Alberg de la Comella

El Comú d’Andorra la Vella informa que, entre el dimecres 18 i el divendres 20 de gener, hi haurà permanentment una representació de l’Àrea de Turisme a la Feria Internacional de Turismo de Madrid (Fitur), amb l’objectiu de promocionar el Centre de Congressos d’Andorra la Vella i l’Alberg de la Comella, mitjançant l’Andorra Convention Bureau, en l’estand institucional del país.

La delegació del Comú d’Andorra la Vella que es va desplaçar fins a Madrid el dimarts 17 de gener, era encapçalada pel cònsol menor i conseller delegat de Promoció Econòmica, Jordi Minguillon. L’acompanyaven la Cap d’Àrea de Turisme, Eva Roma i la Cap de Servei, Mireia Pedescoll.

El dimecres 18 de gener, en l’acte oficial d’inauguració de Fitur, el cònsol menor, en companyia del Ministre de Turisme i de l’Ambaixador d’Andorra a Madrid, fou saludat pels Prínceps d’Astúries, que es van aturar a l’estand del Principat d’Andorra.

Durant el mateix dia es van celebrar diverses reunions i trobades amb diferents professionals del turisme per tal de presentar-los els equipaments dels serveis turístics de la capital, com el Centre de Congressos i l’Alberg de la Comella.

El cònsol menor va ser rebut, igualment, a l’estand de Catalunya per l’alcaldessa de Cambrils. Durant l’encontre, les dues autoritats van departir sobre qüestions d’interès comú i dels seus objectius en matèria de turisme. Van acordar reforçar els vincles existents entre les dues poblacions, amb futurs contactes bilaterals.

El dia d’avui, la jornada s’ha encetat amb un esmorzar conjunt amb el Regidor de Turisme de la ciutat de Lleida i, posteriorment, es continua mantenint contactes de promoció amb operadors turístics, a través de visites – ja concertades amb anterioritat -, exposant-los els detalls de comercialització i informant-los abastament de les instal•lacions del Centre de Congressos d’Andorra la Vella i de l’Alberg de la Comella.

(Foto: Comú d’Andorra la Vella)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *