El Comú de la parròquia d’Andorra la Vella serà responsable de l’organització de la vuitena edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya – en representació dels set comuns, del Govern i de l’Organització Mundial del Turisme -, que tindrà lloc al Centre de Congressos, del 9 a l’11 d’abril del 2014.

Cada dos anys i de forma rotatòria entre les parròquies, se celebra a Andorra el Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya.

La rotació segueix l’ordre protocol·lari de parròquies i l’any 2014 li correspon assumir-ne l’organització al Comú d’Andorra la Vella.

El capital necessari per a fer-se efectiu el desenvolupament de l’esdeveniment és aportat pel Govern d’Andorra – amb una quantitat de 60.000€ -, juntament amb els 84.000€ que hi destinen els set comuns – 12.000 € aportats per cada corporació -.

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella serà l’escenari de la celebració del 8è Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya, organitzat conjuntament pel Comú d’Andorra la Vella, el Govern d’Andorra i l’Organització Mundial del Turisme.

Aquest Congrés – que se celebra bianualment – és un fòrum de referència per a l’intercanvi d’experiències i de coneixements en l’àmbit del turisme de neu i de muntanya, i acull exclusivament professionals d’aquests sectors.

La temàtica proposada per a l’edició del 2014, girarà a l’entorn de les alternatives a la desestacionalització en èpoques estivals.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada