Andorra la Vella organitza un taller de capgrossos per implicar els més joves a la Festa Major

El Comú d’Andorra la Vella informa de l’organització d’un taller monogràfic de confecció de capgrossos, destinat a infants i joves de la parròquia, que tindrà lloc de l’11 al 25 de juny a l’Escola d’Art i que anirà a càrrec dels professors del Taller de Plàstica.

El Taller de Capgrossos constarà de 5 sessions, els dies 11, 13, 18, 20 i 25 de juny, en horari de les 17.30 hores a les 19.30 hores.

En aquest taller específic hi haurà 10 places disponibles, per a infants i joves de 8 a 14 anys d’edat, que podran inscriure-s’hi a l’Àrea de Cultura, al Centre Cultural la Llacuna, a partir del dimarts 29 de maig i fins al divendres 8 de juny.

El cost de la inscripció en les 5 sessions és de 5€ per persona.

Aquesta iniciativa sorgeix del desig de la corporació d’incloure efectivament els infants i joves en les mostres culturals i folklòriques i de fer-los participar en els actes més significatius de les festes de la parròquia i s’emmarca en la voluntat del Comú d’Andorra la Vella, ja expressada en múltiples ocasions, de promocionar la cultura popular i d’atreure els joves en les tradicionals manifestacions del poble, tot difonent i transmetent-los l’esperit de les tradicions i fomentant la seva participació.

El Taller de Capgrossos serà una ocasió perfecta per a que alguns infants i joves de la parròquia puguin conèixer de primera mà i des de l’interior les característiques de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella i del Taller de Plàstica, en concret, i sentir-se motivats per assistir-hi en el futur com a alumnes.

En les cinc sessions de confecció de figures de capgrossos, d’una durada total de 10 hores, els joves i infants que s’hi inscriguin treballaran en grups, segons les edats, i compartiran l’activitat amb els alumnes del Taller de Plàstica.

Els capgrossos que hagin fabricat els participants, en els 5 dies de sessions del Taller, amb les seves pròpies mans i segons la seva inspiració, podran lluir-los i passejar-los per carrers i places durant els dies de celebració de la Festa Major d’Andorra la Vella.

 

 

 

1 comentari

  1. No podem deixar escapar les tradicions de cultura popular. Les arrels del país és la cultura popular catalana.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES