El Comú d’Andorra la Vella informa de l’organització d’un taller monogràfic de confecció de capgrossos, destinat a infants i joves de la parròquia, que tindrà lloc de l’11 al 25 de juny a l’Escola d’Art i que anirà a càrrec dels professors del Taller de Plàstica.

El Taller de Capgrossos constarà de 5 sessions, els dies 11, 13, 18, 20 i 25 de juny, en horari de les 17.30 hores a les 19.30 hores.

En aquest taller específic hi haurà 10 places disponibles, per a infants i joves de 8 a 14 anys d’edat, que podran inscriure-s’hi a l’Àrea de Cultura, al Centre Cultural la Llacuna, a partir del dimarts 29 de maig i fins al divendres 8 de juny.

El cost de la inscripció en les 5 sessions és de 5€ per persona.

Aquesta iniciativa sorgeix del desig de la corporació d’incloure efectivament els infants i joves en les mostres culturals i folklòriques i de fer-los participar en els actes més significatius de les festes de la parròquia i s’emmarca en la voluntat del Comú d’Andorra la Vella, ja expressada en múltiples ocasions, de promocionar la cultura popular i d’atreure els joves en les tradicionals manifestacions del poble, tot difonent i transmetent-los l’esperit de les tradicions i fomentant la seva participació.

El Taller de Capgrossos serà una ocasió perfecta per a que alguns infants i joves de la parròquia puguin conèixer de primera mà i des de l’interior les característiques de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella i del Taller de Plàstica, en concret, i sentir-se motivats per assistir-hi en el futur com a alumnes.

En les cinc sessions de confecció de figures de capgrossos, d’una durada total de 10 hores, els joves i infants que s’hi inscriguin treballaran en grups, segons les edats, i compartiran l’activitat amb els alumnes del Taller de Plàstica.

Els capgrossos que hagin fabricat els participants, en els 5 dies de sessions del Taller, amb les seves pròpies mans i segons la seva inspiració, podran lluir-los i passejar-los per carrers i places durant els dies de celebració de la Festa Major d’Andorra la Vella.

 

 

 

1 comentari

  1. No podem deixar escapar les tradicions de cultura popular. Les arrels del país és la cultura popular catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada