El Servei de Projectes Gent Gran Activa, de la Conselleria de Social, ha programat per al mes de setembre tres tallers i una xerrada, tot adreçat als membres del col·lectiu de jubilats de la Parròquia d’Andorra la Vella.

Taller d’abraçades

Per al dilluns 2 de setembre, al Punt Informació Gent Gran, a partir de les 10.00 hores, i fins a les 13.00 hores, hi és previst la realització d’un Taller d’Abraçades – a càrrec del professor Faust Campamà -, destinat a millorar l’estrès, retardar l’envelliment i per a aconseguir una més bona qualitat de vida.

El preu de la participació en aquest taller és de 7€ i les inscripcions poden efectuar-se fins al divendres 30 d’agost.

 

Taller: “Introducció al QiGong i al Tai Txi Txuan”

Aquest taller, gratuït per a tots els assistents, serà dirigit per l’Alfons Periago qui proposarà la descoberta del Tai Txi – QiGong.

Pràctiques d’ajuda per a una harmonia del cos i de la ment, i per a aconseguir mantenir i millorar la salut, així com l’equilibri personal.

Tindrà lloc el dimarts 10 de setembre en una sala del Punt Informació Gent Gran, de les 16.30 a les 18.30 hores.

Les inscripcions podran fer-se fins al divendres 6 de setembre.

 

Taller: “Treu partit al teu Smartphone”

La participació en el taller, que hi és gratuïta, aportarà informació als assistents sobre nocions bàsiques per a aprofitar al màxim el rendiment dels Smartphones en Internet, gestió de comptes, aplicacions, Whatsapp, facebook, …

Es desenvoluparà el dijous 12 de setembre, de les 10.00 a les 12.00 hores, al Punt Informació Gent Gran, i serà conduït per Jonathan Garcia, Educador del Departament de Social.

El període d’inscripcions serà obert fins al dimarts 10 de setembre.

 

Xerrada: “Les pensions i la nova llei de la CASS”

El dilluns 16 de setembre, a les dependències del Punt Informació Gent Gran, a les 16.30 hores, el Lluís Sàmper, representant dels jubilats al Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, oferirà una xerrada per a informar els “sèniors” sobre les modificacions i particularitats que conté la nova llei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada