En la celebració de la festa de Sant Jordi 2013, el dilluns 22 d’abril, a les 8 del vespre, amb entrada lliure, al Teatre de les Fontetes de la Massana hi tindrà lloc un Recital Concert de Dídac Rocher, “El Minotaure i Teseu”, basat en poemes de Salvador Espriu.

Enseguit, hi haurà el lliurament de premis del 16è Concurs de Poesia Miquel Martí i Pol, organitzat per l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern.

 

El 23 d’abril, a les 11 del matí, a Andorra la Vella, a la Biblioteca Pública, organitzada per la Biblioteca Nacional d’Andorra, hi haurà la presentació del número 16 de la revista Ex-libris Casa Bauró, Fulls de Bibliogafia.

Fira de Sant Jordi d’Andorra la Vella 2013

“Fira del Llibre i de la Rosa”

La Fira del Llibre i de la Rosa d’Andorra la Vella 2013, romandrà instal•lada a la plaça del Poble, de les 10 del matí a les 9 del vespre, el dimarts 23 d’abril.

Inclourà, durant tot el dia, diverses animacions i activitats culturals a càrrec de la Coral de la Casa Pairal d’Andorra la Vella, de l’Escola d’Art del Comú i de l’Institut de música d’Andorra la Vella, així com un tast d’aigua de l’aixeta.

Enguany, a la Fira de Sant Jordi d’Andorra la Vella 2013 hi haurà un total de 83 parades. L’any passat n’hi hagué 82.

 

Actuació: Coral de la Casa Pairal d’Andorra la Vella

Al migdia, la Coral de la Casa Pairal d’Andorra la Vella farà una cantada a la glorieta de la plaça del Poble, amb la interpretació de diverses peces del seu repertori.

 

Signatura de llibres de les 12.00 h a les 14.00 hores

Escriptors: Joan Peruga, Alfred Llahí, Imma Ros, Joan Janer, Albert Villaró, Carles Dalmau i Robres, Jordi Planelles, Raimundo Diaz i Xavier Maymó.

 

Tastos d’aigua de boca teatralitzats – 13.00 hores

L’empresa Tangram Comunicació Ambiental, en associació amb Som-hi Teatre, oferirà tastos d’aigua de l’aixeta.

 

Taller Escola d’Art: Relligats i Estampació de tapes

A partir de les 3 de la tarda, professors de l’Escola d’Art proposaran la participació en taller de Petits relligats amb enquadernació i estampació de tapes amb relleu, fet amb pasta de trumfa.

Fes-te el teu punt de llibre amb professors de l’EA

17.00 hores. Començarà un altre taller “Fes-te el teu punt de llibre”, ofert per l’Escola d’Art. Conduit per professors.

Sessió Musical dels alumnes de l’Institut de Música

De les 18.00 hores a les 19.00 hores, els alumnes de l’Institut de Música d’Andorra la Vella presentaran una Sessió Musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada