Andorra la Vella ofereix 10 activitats i prop de 340 places per les vacances de Carnaval

Infants llueixen antifaços per Carnaval a Andorra la Vella

Les inscripcions per als campus esportius i el casal d’infants El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma s’han obert aquest dilluns. El kung-fu, el judo i la defensa personal i el pàdel s’incorporen enguany a les activitats esportives.  En total són una desena de propostes que sumen gairebé 340 places.

El Comú d’Andorra la Vella ofereix durant les vacances escolars de Carnaval (del dimarts 25 al divendres 28 de de febrer) 336 places per a infants i joves distribuïdes en 10 activitats diferents que organitzen els departaments de Social i Esports conjuntament amb set entitats esportives de la parròquia. Enguany, com a novetat, es posen en marxa un campus de kung-fu, un altre de judo i defensa personal i un de pàdel.

Des del departament d’Esports s’ofereixen 8 propostes i les inscripcions es poden formalitzar a partir d’avui, 10 de febrer:

  • SETMANA BLANCA: Adreçat a infants de 6 a 13 anys. 30 places.
  • CAMPUS DE BÀSQUET: adreçat a infants de 7 a 13 anys i gratuït per a les nenes federades en el marc de la campanya #HerWorldHerRules. 40 places.
  • CAMPUS DE FUTBOL SALA: Adreçat a infants de 6 a 13 anys.  40 places.
  • CAMPUS D’HANDBOL: Adreçat a infants de 8 a 14 anys. 20 places.
  • CAMPUS DE VOLEIBOL: Adreçat a infants de 6 a 13 anys. 30 places.
  • CAMPUS DE KUNF-FU: Adreçat a infants de 5 a 15 anys. 10 places.
  • CAMPUS DE PÀDEL: Adreçat a infants de 6 a 17 anys. 20 places
  • CAMPUS DE JUDO I DEFENSA PERSONAL:  Adreçat a infants de 8 a 16 anys. 20 places

Des del departament de Social es posen a disposició 2 propostes per a infants de 3 a 8 anys i les inscripcions s’obren també a partir d’avui, 10 de febrer.

  • CASAL D’INFANTS EL LLAMP                      71 places
  •  LUDOTECA DE SANTA COLOMA                55 places

Les diferents activitats es duran a terme en diferents instal·lacions lúdiques i esportives, com el Casal d’infants El Llamp, la Ludoteca de Santa Coloma, el Centre esportiu dels Serradells, l’Estadi comunal Joan Samarra Vila, la Sala polivalent de la plaça del Poble, el pavelló Joan Alay, el pavelló del Lycée Comte de Foix i Naturlandia.

Les famílies poden formalitzar les inscripcions a través de la pàgina web del Comú (www.andorralavella/inscripcions) i als departaments d’Esports, (telèfon 730 090); i de Social, a l’avinguda Príncep Benlloch, 59 (telèfon 730 020), i a l’oficina de Santa Coloma (telèfon 730 000).

TOTES LES NOTÍCIES