rotondaAquest dijous al matí, el Consell de Comú d’Andorra la Vella ha aprovat la proposta d’adjudicació del concurs nacional relatiu als treballs de construcció d’una nova oficina de turisme i de la remodelació de la plaça de la Rotonda. El concurs, adjudicat a l’empresa  SIMCO, comptarà amb un pressupost total de 677.000 euros, desglossats en 495.000 euros per efectuar la remodelació de la plaça de la Rotonda i en 182.000 euros per construir la nova oficina de turisme. El temps previst d’execució serà d’onze setmanes.

El cònsol major, Jordi Minguillón, ha valorat molt positivament aquesta adjudicació i ha assegurat que “amb aquesta mesura s’aconseguirà una plaça de la Rotonda molt més diàfana i aprofitable”. En aquest sentit, el cònsol major ha detallat que una part molt important de la remodelació es donarà amb el paviment perquè “se substituiran els llistons actuals per uns tècnicament molt més moderns i lleugers, amb materials d’última generació que no patinen”. A més, Minguillón ha destacat que “la nova plaça de la Rotonda serà un mirador espectacular un cop s’instal·lin els llums de colors”.

Adjudicats els treballs d’embelliment de Riberaygua i Travesseres
Amb un pressupost total de 108.000 euros, el Consell de Comú ha aprovat, aquest dijous al matí, la proposta d’adjudicació del concurs nacional relatiu als treballs d’embelliment dels eixos comercials de Riberaygua i Travesseres. El concurs, que ha estat adjudicat a l’empresa SIMCO, començarà la setmana vinent i tindrà un termini d’execució d’unes vuit setmanes.

Pel que fa als resultats que s’esperen d’aquests treballs d’embelliment, el cònsol major, Jordi Minguillón, ha assegurat que Riberaygua i Travesseres “serà com una rambla, ja que comptarà amb voreres més amples i zones enjardinades” i ha afegit que amb aquesta mesura “es pretén que Riberaygua es converteixi en un pulmó pels carrers travessers aportant una major afluència de gent”.

Sistema de megafonia i fil musical a les avingudes comercials
El Comú d’Andorra la Vella ha licitat el concurs per adjudicar el subministrament i la instal·lació d’un sistema de megafonia i fil musical a les avingudes comercials. Aquest sistema de megafonia permetrà avisar la població en cas d’emergència o difondre qualsevol tipus d’anunci o melodia.

En aquest sentit, Minguillón ha explicat que “en un primer moment s’instal·larà en els principals eixos comercials i en un futur s’anirà ampliant a altres zones” i a més ha destacat que aquest sistema de megafonia i fil musical “és una dotació que una ciutat moderna com Andorra la Vella ha de tenir”. Tot i que ara la Corporació comunal resta a l’espera de rebre les primeres propostes, el cònsol major ha comentat “que el pressupost previst rondarà els 50.000 euros aproximadament”

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada