El Comú d’Andorra la Vella ha informat avi en un comunicat sobre els acords del consell de comú celebrada ahir a la tarda. S’aprova la proposta de l’acord institucional entre el Govern i els Comuns sobre la delimitació de competències i les transferències.

 ADMINISTRACIÓ, FINANCES I COMPTABILITAT

  1. S’informa de la liquidació de pressupost corresponent al primer trimestre del 2014, en compliment de l’art. 98 de la Llei 10/2003, del 27 de juny, de les finances comunals.
  1. S’aprova la proposta d’una transferència de crèdit de despesa de capital per un import de 3.500€ a la partida pressupostària 50301/607301 (Higiene pública/Mobiliari Urbà) per a la realització de tancats per als contenidors de la parròquia i que es finançarà mitjançant una transferència de crèdit per la reducció del mateix import de crèdit de la partida 50202/609000 (Servei d’Aigües/Estudis i projectes d’inversió).
  1. S’aprova la proposta d’un suplement de crèdit per un import de 1.500€ a la partida pressupostària 30101/227400 (GDP/Estudis i treballs tècnics) per a la realització d’un estudi sobre la possibilitat de dissenyar i implementar un programa de baixes, amb l’objectiu de quantificar l’estalvi econòmic i reducció de la massa salarial, i que es finançarà mitjançant la baixa del mateix import de la partida 10101/227900 (Secretaria General/Altres serveis a l’exterior).

ESPORTS

 S’aprova la proposta de concurs nacional per adjudicar la realització dels treballs del projecte de millores en diferents instal·lacions del Centre Esportiu dels Serradells, l’aprovació del plec de bases i la publicació al BOPA de l’edicte corresponent.

 SERVEIS PÚBLICS I URBANISME

  1. S’aprova la proposta de cessió d’ús a precari al Comú d’Andorra la Vella del terreny “Parc d’Enclar” de Santa Coloma, propietat dels Srs. Andreu ARMENGOL PASCUET i Francesc CERQUEDA PASCUET.
  1. S’aprova la proposta de conveni de col·laboració entre el Consell General i el Comú d’Andorra la Vella per al manteniment i la gestió del tram de camí, propietat del Consell General, que comunica el carrer de la Vall amb el carrer del Tossal, i de facultar la Cònsol Major per a la seva signatura.
  1. S’aprova la proposta d’adjudicació del concurs nacional, de contractació urgent, relatiu als treballs per a la construcció de les sales de vetlles a l’empresa EMPUB, SA per un import de 78.240,97€, IGI inclòs (50201/602100).

4. S’aprova, de manera provisional, la proposta de modificació del Pla d’Ordenació i Urbanisme Parroquial (POUP) d’Andorra la Vella en relació amb la unitat d’actuació de sòl urbà consolidat GD-71, per tal d’adaptar-se al conveni signat el 6 de novembre del 2013, entre el Comú d’Andorra la Vella, el Govern i la Sra. Maribel MENARDIA SIMONA, per a la cessió de terrenys afectats per la canalització del riu Gran Valira, entre els ponts de Santa Coloma i el Pobladó, marge esquerre.

5. S’aprova, de manera definitiva, la proposta de modificació del Pla d’Ordenació i Urbanisme Parroquial (POUP) d’Andorra la Vella en relació amb la divisió de la fitxa urbanística de la unitat d’actuació de sòl urbanitzable PP-SUR-25 “Avinguda Tarragona”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada