Andorra la Vella i les Garrigues col·laboraran per fer-se promoció mútua

El Comú d’Andorra la Vella informa de la visita del President i del Gerent del Patronat Fira de les Garrigues, Enric Mir, Alcalde de les Borges Blanques, i Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica , que seran a Andorra la Vella el dimarts 17 de gener, acompanyats de membres del Consell Comarcal de les Garrigues.

Els representants de l’organització de la Fira de les Garrigues seran rebuts al vestíbul del Centre de Congressos, a les 11.00 hores, pel Cònsol Menor i Conseller delegat de Promoció Econòmica, Jordi Minguillon, acompanyat de Meritxell Rabadà, Consellera de Cultura i Participació Ciutadana.

L’acte de recepció oficial comptarà amb l’assistència d’altres integrants de la delegació i constituirà una trobada de benvinguda a la delegació procedent de les Borges Blanques.

Les quatre personalitats aplegades pronunciaran sengles parlaments i intercanviaran uns obsequis, en mostra d’amistat i del palesament de llur voluntat de col•laboració mútua, per enfortir els lligams ja existents entre les dues viles. Tots els integrants de la delegació rebran, alhora, una bossa amb profusió de material de promoció de l’Àrea de Turisme.

L’acte conclourà amb un brindis.

El propòsit d’aquest encontre és la presentació de la Fira de les Garrigues i dels productes de qualitat més representatius que hi són presentats, prop dels andorrans i la promoció turística d’Andorra la Vella entre els ciutadans de la comarca de les Garrigues.

Després d’aquest acte, els visitants seran convidats a recórrer les instal•lacions del Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Les autoritats comunals acompanyaran la delegació visitant fins a la plaça, on participaran conjuntament a l’Escudella i hi seran convidats especials.

 

Estand de promoció dels productes de la comarca de les Garrigues

A la plaça Guillemó, paral•lelament a la celebració de l’Escudella, durant tot el dia, hi haurà emplaçat un espai reservat, constituït d’una vela a mode d’estand, que contindrà una exposició dels productes de qualitat més representatius, provinents de la comarca de les Garrigues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *