Andorra la Vella i Escaldes compartiran instal·lacions esportives per ‘optimitzar recursos’

Els abonats al centre esportiu dels Serradells podran utilitzar el rocòdrom d’Escaldes i els usuaris de les piscines escaldenques accedir a les instal·lacions de la capital els diumenges al matí gràcies a un conveni signat entre ambdós comuns. Segons han explicat els consellers d’Esports, Marc Pons i Joaquim Tomàs, l’objectiu és ‘optimitzar recursos’ i oferir un servei ‘extra’ als ciutadans.

El Comú de la capital i el d’Escaldes- Engordany han signat un conveni en matèria esportiva que permet als usuaris dels Serradells utilitzar el rocòdrom d’Escaldes alhora que els abonats a les piscines d’aquesta parròquia podran accedir al gimnàs i a la piscina d’Andorra la Vella els diumenges al matí, que és quan les piscines escaldenques estan tancades.

Amb aquest acord, el conseller d’Esports de la capital, Marc Pons, ha assenyalat que s’han volgut ‘evitar parroquialismes’ i s’ha buscat un benefici per a tots els abonats. Encara que no hi ha reciprocitat en l’intercanvi d’instal·lacions, sí que s’ofereix un servei extra als usuaris, ha afegit. A més, es busca una ‘optimització dels recursos’ evitant obrir les instal·lacions d’Escaldes quan les de la capital tenen la capacitat per acollir els seus abonats el diumenge al matí, ha apuntat.

De moment, l’acord s’estén fins al 15 de juny i suposa fer ‘un pas més’ en l’oferta del descompte del 50% presentada recentment per als usuaris dels centres esportius que volguessin utilitzar les instal·lacions d’altres parròquies, ha indicat el conseller d’Esports d’Escaldes, Joaquim Tomàs.

Per la seva part, Pons ha explicat que si fa uns mesos es va arribar a un acord amb el Centre Esportiu d’Ordino per acollir els seus usuaris el diumenge al matí i que els de la capital poguessin accedir al CEO els diumenges a la tarda, properament esperen arribar una entesa similar amb el Comú d’Encamp perquè els abonats puguin escollir el centre on realitzar les seves activitats.

 

Noves tarifes a les piscines d’Escaldes

D’altra banda, Tomàs ha aprofitat per presentar el nou abonament de dia de les piscines de la seva parròquia on s’han unificat les tarifes de piscina, gimnàs i classes dirigides. Les instal·lacions escaldenques ofereixen una tarifa mensual de 23 euros per als abonaments anuals de 275 euros, el que suposa un estalvi d’uns 200 euros anuals, segons ha apuntat el conseller d’Esports. A més, fins al 30 d’abril la matrícula és gratuïta.

1 comentari

  1. Ohhhhhhh el rocodrom, quina maravella!!!!

Comments are closed.